Barna Centre

Barna Centre

Que el teu negoci no es quedi enrere! Si encara no t'has apuntat, vine el dia 17 a les 20h!

July 9th. 2013

T'esperem a Barna Centre (Portal de l'Àngel, 7, 3r pis) per tal de que puguis participar en l'aplicació que ens farà vendre més i ser més visible davant del client: permiloc.

Què és permiloc?

-una app que enviarà per geolocalització promocions de les nostre botigues als usuaris d’smatphones que se l’hagin descarregat.

-S’ofereix sense cost afegit als associats de BC.

-La participació s’hauria de concretar per part de les botigues interessades durant el mes de juliol. La propera reunió és el dia 17 a les hores.

-El llançament es vol fer aprofitant el WMFestival (meitats de setembre) on l’app serà promoguda per l’event. A més del llançament a Barcelona, també es farà a d’altres ciutats europees.
Per aquest motiu l’app ara només és accessible en modo beta.

-El nom escollit té a veure amb el fet de que és la única que funciona amb permís previ de l’usuari (per no acabar convertint-se en una molèstia i que finalment la borri) però un cop definits els permisos, és una app activa (l’usuari rebrà les promocions sense haver de buscar-les). Sortiran moltes app i això pot ser un valor afegit que permeti la seva continuïtat en el mercat.

Quin material que es demana que preparin els establiments?

-Logo (jpg, tiff o freehand) i dades de la botiga.

-Text de l’anunci de la promoció (uns 24 caracters), imatge de la promoció/producte i texte explicatiu de la promoció (aproximadament 500 caracters). Aquesta oferta no ha d'estar disponible a la botiga, ha de ser exclusiva per l'aplicació, ja que així el client sentirà que és excepcional i nosaltres podrem controlar quines vendes es fan gràcies a permiloc.

Envia un correu a [email protected] i confirma la teva assistència!! Junts podem guanyar!!

Our members

Optica Sanabre
Rip Curl Store Barcelona
Gelatería Giovanni
Cines Maldá
Mango
RoofTop Ohla Barcelona
Barcelona Duck Store
Loading...
x
X