Barna Centre

Barna Centre

Christmas Pop Up Stores at Galeries Maldà

December 13th. 2012

Les Galeries Maldà, el centre comercial més antic de Barcelona,-data de 1943 - ha renovat el seu espai aquest desembre amb una proposta única de 'shopping' a Barcelona de la mà de l'empresa JULIE Plottier UNIVERS:

Durant un mes, les emblemàtiques galeries acolliran 20 'pop up stores' amb propostes de dissenyadors de moda, artistes, rellotgeria de luxe, disseny d'interiors, complements, còctels, etc. Les 'pop up stores' es caracteritzen per ser botigues efímeres que es munten i desmunten durant un temps limitat, normalment amb la finalitat de dinamitzar espais i amb objectius concrets.

En aquest cas, JULIE Plottier UNIVERS i GALERIES MALDÀ destinaran el 5% dels beneficis d'aquesta acció comercial a la FUNDACIÓ SOMIAR DESPERT, entitat que treballa a favor dels nens més desfavorits de Catalunya que es troben en centres d'acollida.

L'acció es complementa amb l'acollida a les mateixes galeries d'un MERCAT 'CHIC' de 3 dies - 14, 15 i 16 de Desembre-compost de 20 parades repartides pels passadissos de les galeries. L'objectiu d'aquest esdeveniment és demostrar que unint forces i creativitat es pot col · laborar de forma original i senzilla a ajudar els més desfavorits.

L'obertura d'aquest 'shopping' nadalenc tindrà lloc el proper divendres 14 de desembre a les 10h a Galeries Maldà.

Our members

Villa del Arte Gallery
Hostal Santa Ana
Granja Dulcinea
El Corte Inglés
Tostaderos Bon Mercat
Amorino
Fleca Comtal
Loading...
x
X