Barna Centre

Barna Centre

Christmas Pop Up Stores at Galeries MaldÓ

December 13th. 2012

Les Galeries MaldÓ, el centre comercial mÚs antic de Barcelona,-data de 1943 - ha renovat el seu espai aquest desembre amb una proposta ˙nica de 'shopping' a Barcelona de la mÓ de l'empresa JULIE Plottier UNIVERS:

Durant un mes, les emblemÓtiques galeries acolliran 20 'pop up stores' amb propostes de dissenyadors de moda, artistes, rellotgeria de luxe, disseny d'interiors, complements, c˛ctels, etc. Les 'pop up stores' es caracteritzen per ser botigues efÝmeres que es munten i desmunten durant un temps limitat, normalment amb la finalitat de dinamitzar espais i amb objectius concrets.

En aquest cas, JULIE Plottier UNIVERS i GALERIES MALD└ destinaran el 5% dels beneficis d'aquesta acciˇ comercial a la FUNDACIË SOMIAR DESPERT, entitat que treballa a favor dels nens mÚs desfavorits de Catalunya que es troben en centres d'acollida.

L'acciˇ es complementa amb l'acollida a les mateixes galeries d'un MERCAT 'CHIC' de 3 dies - 14, 15 i 16 de Desembre-compost de 20 parades repartides pels passadissos de les galeries. L'objectiu d'aquest esdeveniment Ús demostrar que unint forces i creativitat es pot col Ě laborar de forma original i senzilla a ajudar els mÚs desfavorits.

L'obertura d'aquest 'shopping' nadalenc tindrÓ lloc el proper divendres 14 de desembre a les 10h a Galeries MaldÓ.

Our members

Or Prix
Posters Verkerke
Zara
Pans & Company
Biba
Billabong
Bilbao - Berria
Loading...
x
X