Barna Centre

Barna Centre

El comerš colĚlabora amb la xarxa ve´nal del territori

April 2nd. 2020

En aquest moment moltes empreses del Barri Gòtic pateixen pel seu futur però no podem deixar de banda què moltes veïnes i veïns del Gòtic, ho estan passant malament, i per aquest motiu, tornem a reivindicar el pensament col·lectiu i us convidem a sumar-vos a aquesta iniciativa. l'objectiu és donar suport a les persones del barri més vulnerables.

Es tracta d'ajudar-les en tasques com anar a comprar, a la farmàcia, passejar les mascotes, etc. També hi ha serveis actius de suport mutu on psicològues o professores s’ofereixen a donar atenció telefónica o classes particulars per videoconferència. Malauradament també hi ha moltíssimes persones en situació d’emergència en relació als aliments.

Moltes persones s'han integrat a la xarxa com a voluntàries i pensem que el comerç ha de ser.

Gràcies a un establiment de restauració que ens ha facilitat productes que s’altra manera s’haguessin fet malbé, hem pogut fer arribar un carro de la compra a una família amb un nadó i aportar el nostre granet de sorra aportant productes a la xarxa de veïnes que avui ha entregat aliments a més de 100 persones.

Suma’t! el Barri et necesita!

Moltes gràcies a tothom! 

Our members

L'Ascensor
Salmon 2000
Hotel Catalonia Portal l'└ngel ***
Torrons Planelles Donat
OnlyWood
Torrons Vicens
AW LAB
Loading...
x
X