Barna Centre

Barna Centre

El comerç col·labora amb la xarxa veïnal del territori

April 2nd. 2020

En aquest moment moltes empreses del Barri Gòtic pateixen pel seu futur però no podem deixar de banda què moltes veïnes i veïns del Gòtic, ho estan passant malament, i per aquest motiu, tornem a reivindicar el pensament col·lectiu i us convidem a sumar-vos a aquesta iniciativa. l'objectiu és donar suport a les persones del barri més vulnerables.

Es tracta d'ajudar-les en tasques com anar a comprar, a la farmàcia, passejar les mascotes, etc. També hi ha serveis actius de suport mutu on psicològues o professores s’ofereixen a donar atenció telefónica o classes particulars per videoconferència. Malauradament també hi ha moltíssimes persones en situació d’emergència en relació als aliments.

Moltes persones s'han integrat a la xarxa com a voluntàries i pensem que el comerç ha de ser.

Gràcies a un establiment de restauració que ens ha facilitat productes que s’altra manera s’haguessin fet malbé, hem pogut fer arribar un carro de la compra a una família amb un nadó i aportar el nostre granet de sorra aportant productes a la xarxa de veïnes que avui ha entregat aliments a més de 100 persones.

Suma’t! el Barri et necesita!

Moltes gràcies a tothom! 

Our members

Forn del Pi
Bar del Pi
Salewa
Torrons Vicens
Administración de Loteria 57
Ella y Él
Joi d'Art
Loading...
x
X