Barna Centre

Barna Centre

El Teatre Maldà ofereix un “abonament de barri” per a gaudir dels espectacles

· When? From September 25th to October 25th. 2023

La iniciativa del teatre, situat al barri Gòtic, ofereix un abonament exclusiu per al veïnat amb descomptes i invitacions especials.

El teatre El Maldà, espai escènic que porta 10 anys oferint teatre de proximitat al cor del barri Gòtic, presenta una iniciativa per acostar els seus espectacles al veïnat.

El seu nou “Abonament de barri” és unipersonal i completament gratuït, i permet gaudir de descomptes en les entrades, invitacions exclusives, així com accés a d’altres activitats paral·leles que organitzen durant l’any.

L’únic requeriment per obtenir l’abonament és viure al barri Gòtic, treballar-hi o estar vinculat a alguna entitat del barri.

L’abonament inclou:
– Invitació doble per a un espectacle del trimestre en què es dona d’alta l’abonament.
– Entrades en línia a 12€ entre setmana i a 14€ els caps de setmana, excepte Nadales, amb el codi de l’abonament (més 1€ de despeses de gestió).
– Entrades al 50% directament a taquilla ensenyant l’abonament (subjecte a disponibilitat).
– Butlletí exclusiu per als abonats amb invitacions i descomptes puntuals exclusius i accés a participar a les activitats paral·leles.

Aquelles persones interessades en obtenir l’abonament s’han de posar en contacte amb el correu electrònic [email protected].

Our members

CUSTO BARCELONA
La Caixa De Fang
Antiga Casa Sala
Guantería Alonso
Billabong
Gran Hotel Barcino ****
El Portalón
Loading...
x
X