Barna Centre

Barna Centre

NOVA EDICIÓ DEL CONCURS DE DIBUIX INFANTIL: “DIBUIXEM LA MERCÈ 2023”

2 de octubre de 2023

Del 20 al 24 de setembre, Barcelona celebra la seva festa major, la Mercè. Aquestes celebracions proporcionen una oportunitat per explorar els diversos racons de la ciutat, observar l'evolució constant d'aquests espais, gaudir d'activitats gratuïtes i diverses i emocionar-se amb un ambient multicultural, innovador i modern.

Barna Centre, com cada any, participa activament en aquestes festes organitzant un concurs de dibuix infantil que és conegut per totes les escoles de Barcelona: el concurs Dibuixem la Mercè. En cada edició, els nens i les nenes talentosos de la ciutat ens mostren la seva visió única d'aquestes celebracions mitjançant el dibuix. Aquesta iniciativa forma part del nostre programa d'activitats anuals, realitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut de Cultura (ICUB).

Aquest any celebrem la 27a edició d'aquest esdeveniment que s'ha convertit en una tradició, una data que les escoles marquen amb entusiasme als seus calendari d'activitats. Per aquest motiu, estem preparant una cerimònia d'entrega de premis especial, posant els nens i les nenes com a protagonistes i rendint homenatge a la feina educativa dels professors i les professores de Barcelona.

Us convidem a enviar els dibuixos d'aquesta edició des del 16 d'octubre (dilluns) fins al 27 d'octubre (divendres) a les nostres oficines al Carrer Paradís, 10, 2n pis. L'entrega dels premis tindrà lloc al "Saló de Cent" de l'Ajuntament de Barcelona durant el mes de desembre, amb la presència de diverses autoritats per fer la remesa dels premis. Agraïm la vostra participació i esperem amb il·lusió veure les mostres de talent i creativitat dels nens i les nenes.

Ens veiem ben aviat! ;)

Nuestros socios

Baloo
Industrial Martí
Temple Bar Irish Pub
365
Ganiveteria Artero
Gelateria Giovanni
Restaurant Lluís de les Moles
Cargando...
x
X