Barna Centre

Barna Centre

Shoplive ja està disponible de forma oficial!

March 7th. 2022

Avui es llança ShopLive de forma oficial!

La primera xarxa social que promou el comerç local arranca a Mobile World Congress i als carrers de Barcelona. El que volem és ajudar a totes les botigues i atraure més clients a través d'una eina pensada per a promocionar el retail.

Entra a www.shoplive.es o descarrega l'app http://onelink.to/b3gph5 , explora, descobreix qué tens aprop i crea la teva botiga si la tens!

Si no ho has fet encara, regístra't a ShopLive i crea el perfil del teu comerç

Explora i descobreix qué hi ha! 

Sabem que avui dia hi ha molta terminología que segurament desconeguis, com hashtags, unboxing, video tours.... pero aquí estem per ajudar-te!

T'ensenyare'm com crear contingut creatiu, pas a pas i alineat amb les últimes tendéncies digitals, per ajudar-te a incrementar la visibilitat del teu comerç.

Amb ShopLive pots crear directes o pujar videos al teu perfil, mostrant els teus productes i el teu comerç. A través de les paraules claus relacionades amb tú, apareixeràs a les cerques dels clients més propers a tu en aquest moment.

Unir-se al repte de ShopLive és gratuit i aporta molts beneficis! Recorda, sempre tindrem campanyes actives per promocionar ShopLive i tots els comerços registrats.

Comencem amb el Tour Màgic per Barcelona. Ja el coneixes?

Preparats per triomfar?

Contacta amb [email protected] per qualsevol cosa que necessitis. 

Fins aviat!

Our members

Textil Espinal
Cultruta
Hostal Santa Ana
Intimissimi UOMO - Calzedonia
Ortopèdia Cabre
Calzados Obach
CUSTO BARCELONA
Loading...
x
X