Barna Centre

Barna Centre

Ja està disponible la línia de finançament que ofereix l'ICF per pal·liar els efectes del Covid-19.

April 19th. 2020

Ens arriben informacions de persones que han tingut problemes amb la tramitació de les línies de finançament ofertes pel ICO que es tramiten a través de les entitats bancàries. Algunes d’aquestes problemàtiques tenen a veure amb criteris abusius que imposen les entitats bancàries i que incompleixen les bases establertes d’aquesta línia d’ajuts com la contractació de productes com assegurances, interessos fora de mercat i la petició d’avals suplementaris.

Per això volem informar de la línia de Crèdit que ofereix  l’ICF que ja s’han posat en marxa, que es tramiten al marge d’aquestes entitats i que considerem poden ser del vostre interès.

Aquesta línia d’ajuts que ofereix l’ICF es concreta en dues vessants:

-Per una part podeu contractar un préstec amb diferents entitats bancàries amb un 100% d’aval que ofereix Avalis de Catalunya.

Si estàs interessat pots contactar amb la teva entitat financera per començar a gestionar les condicions del préstec. Serà l’entitat financera la que es posi en contacte amb Avalis de Catalunya de cara a la gestió de l’aval.

Aquestes són les entitats a les que es pot sol·licitar el préstec amb l'aval del 100% d'Avalis de Catalunya: Caixabank, Banc Sabadell, Banco Santander, Bankia, Bankinter, BBVA, Cajamar, Caixa Enginyers, Caixa d’Arquitectes i l'ICF.

Condicions financeres:

Import: préstecs de les entitats financers entre 50.000€ i fins a 1M€, amb l’aval d’Avalis pel 100% del principal.

Termini: entre 2 i 5 anys amb fins a 1 any de carència inclòs.

Interès: per part de les entitats financeres, limitació del preu a EURIBOR a 12 mesos més un diferencial màxim del 2,35%.

Comissions: Comissió d'Administració i Risc (CAiR) del 0,65%. Sense comissió d'obertura ni d'estudi.

-Per altra banda podeu contractar el préstec directament amb l’ICF amb l’aval d’Avalis de Catalunya pel 100% de l’import del préstec, amb les següents condicions:

Import: préstecs de l'ICF entre 50.000€ i fins a 1M€, amb l’aval d’Avalis pel 100% del principal.

Termini: entre 2 i 5 anys amb fins a 1 any de carència inclòs.

Interès: EURIBOR a 12 mesos més un diferencial de l'1,85%.

Comissions: per part d'Avalis, Comissió d'Administració i Risc (CAiR) del 0,65%. Sense comissió d'obertura, d'estudi ni de cancel·lació anticipada.

Préstec amb aval del 100% d'Avalis de Catalunya per cobrir les necessitats de liquiditat de les pimes catalanes a conseqüència de la situació derivada del COVID-19. Les empreses s'hauran de comprometre a mantenir llocs de treball.

Cal tenir en compte que el mínim d'import que heu de demanar per accedir a aquesta línia de finançament és de 50.000 euros. Si especifiqueu un import més baix us derivarà als préstecs habituals per Pimes i autònoms de l'ICF que tenen altres condicions i no estan vinculades a la línia d'ajuts per combatre els efectes econòmics del COVID-19. 

Us deixem l'enllaç directe per acudir a aquesta línia de finançament on podeu trobar el formulari de sol·licitud, i un manual on explica més específicament com tramitar aquest ajut. Es pot tramitar online des d'aquest enllaç:

http://www.icf.cat/ca/productes-financers/prestecs/icf-avalis-liquiditat-covid-19

Recordeu que podeu contactar amb Barna Centre per explicar-nos les vostès experiències al telèfon: 93.318.77.44 o al 683.65.82.76 o en el nostre correu electrònic: [email protected]

Our members

Torrons Vicens
Marcs Petritxol
Bolsos Calpa
Hotel Catalunya **
Gloria
Buenas Migas
Casa Jornet
Loading...
x
X