Barna Centre

Barna Centre

Els crèdits ICO per a pimes i autònoms ja poden sol·licitar-se des dels bancs, que no podran requerir la contractació d'altres productes

April 6th. 2020

Els empresaris i autònoms ja poden disposar del finançament ofert per la línia d'avals estatals gestionats per l'ICO per pal·liar els efectes econòmics del Covid-19, que es va posar en marxa el dilluns 6 d'abril.

Per assegurar la liquiditat fins al llançament d'aquesta línia Avales, el Consell de Ministres va reforçar les línies ICO que ja estaven operatives abans de la crisi sanitària, duplicant la línia específica per al sector turístic a 400 milions d'euros, que també es va estendre a tot el país, i l'augment de la capacitat creditícia per 10.000 milions en la resta de línies ICO.

Entitats com CaixaBank, BBVA o Banc de Sabadell ja han habilitat  la tramitació en línia d'aquestes línies de suport a les seves respectives pàgines web. Aquesta línia de crèdit és exclusivament per a la realització de pagaments o deutes ocasionats per l'estat de l'alarma, i en cap cas s'acceptarà per a deutes pendents de pagament o pagaments abans de l'establiment de l'estat de l'alarma.

A més, tenir en compte en efectuar el tràmit, que aquest crèdit no pot estar vinculat a productes del banc com assegurances, tal com ha informat avui el Banc d'Espanya.

Our members

2 Bis
Casa Felix
Käthe Wohlfahrt
Bar La Plata
CUSTO BARCELONA
Brandy Melville
Cuchillería Roca
Loading...
x
X