Barna Centre

Barna Centre

BONUS CONSUM PER BCN MARKET

September 30th. 2021

Per què val la pena estar a Bcn Market ? 

1.-Per posicionament d’empresa: el market place reunirà tot el comerç, restauració i serveis  de la ciutat de Barcelona, la teva marca no hauria de faltar. A més, no te cost.

2.-També de manera gratuïta pots incorporar productes per vendre on line o simplement perquè els reservin els clients, i els vinguin a buscar. També pots enllaçar amb un link si ja tens la teva botiga online. Tot de manera gratuïta, i a diferència d’altres plataformes de venda, sense cap comissió ni condicions draconianes. Aconseguir nous clients i vendes pel teu negoci via digital és possible.

 3.-Es destinaran 300.000€ en Bonus de Consum per incentivar la despesa de la ciutadania, es posaran a disposició dels clients bonus finançats per comerç de l’Ajuntament. Per cada 10€, la persona podrà obtenir 20€ per gastar a les botigues que figurin al Bcn Market.  Estan a punt de sortir.

Envia’ns l’autorització signada i nosaltres mateixos et podrem donar d’alta en el Market place de Barcelona. No hi perds res, i tens moltes coses a guanyar!  

Our members

Casa Felix
Cultruta
YELLOW KORNER
La Manual Alpargatera
Consignas Locker Barcelona
Condoms
Estamperia Sant Josep
Loading...
x
X