Barna Centre

Barna Centre

Success at the 10th edition of "RAIMA" Illustration and Design

Where? Comtal, 27 (Raima)
When? From 15 to October 27th. 2012

En aquesta desena edici del Concurs RAIMA d'Illustraci i Disseny que es convoca biennalment des de l'any 1994 s'han rebut un total de 523 obres, tant nacionals com internacionals. La papereria RAIMA premia la Illustraci i el Disseny amb una dotaci de 7.500

Tant per l'xit de participaci com per la qualitat de les obres presentades, el Concurs RAIMA es consolida enguany com la convocatria bianual ms important de l'estat per als artistes plstics.

Lacte de lliurament de premis ve tenir lloc el passat dimarts 9 doctubre al CETT (Escola dHoteleria i Turisme), Barcelona, i perqu tothom conegui les obres guanyadores, aquestes estaran exposades del 15 al 27 doctubre a la botiga central de RAIMA, al carrer Comtal 27.

La desena edici del Concurs RAIMA d'Illustraci i Disseny ha portat per lema El paper i la cuina i la inscripci, lliure i gratuta, ha estat oberta a qualsevol artista plstic que particips amb una obra original i indita. Enguany, els organitzadors del Concurs RAIMA han rebut un total de 523 obres. La procedncia de les obres ha estat principalment de Catalunya (75%), tot i que tamb de la resta d'Espanya (20%) i part d'Europa (10%).

D'entre el ms de mig miler d'obres rebudes, el Jurat del concurs, presidit pel dissenyador grfic Albert Isern i format per professionals i representants de les principals associacions professionals del sector de les Arts Plstiques (ADP, APIC, Collegi de Dissenyadors Grfics de Catalunya, etc.) ha hagut de seleccionar les 5 guanyadores, aquelles que millor han sabut reflectir el lema proposat, sota criteris professionals d'originalitat i qualitat artstica i tcnica de l'obra. La dotaci dels premis s de 5.000 pel primer guanyador, a ms de ser la imatge del Calendari RAIMA 2013, 2.500 per al segon premi ms ser la imatge del Calendari RAIMA 2014. Tamb 3 accssits, consistents en un lot de productes, als finalistes que han quedat en els llocs tercer, quart i cinqu. Els autors de les 20 obres restants obtenen un diploma que els acredita com a finalistes del Concurs, i les seves obres formaran part de lexposici.

Segons Nria Raja, Directora General de RAIMA, amb aquest concurs, volem contribuir a impulsar la creativitat entre la societat i a l'hora oferir una oportunitat de promoci a tots els magnfics artistes que hi han participat.

El Concurs RAIMA va nixer l'any 1994 amb la ferma voluntat d'estimular i promocionar la tasca dels artistes plstics, a la vegada que il.lustrar el calendari de colleccionista que RAIMA edita des de fa 22 anys. El tema que ha d'inspirar les obres sempre s el paper, acompanyat d'algun lema "universal", que en anteriors edicions ha estat el cinema, la cincia, la msica, etc. La tcnica s lliure, la qual cosa enriqueix notablement la participaci: dissenyadors, il.lustradors, dibuixants, etc.

No deixis de passar pel carrer Comtal 27 per veure les obres guanyadores a RAIMA!!! val la pena!!

Our members

Granja La Pallaresa
Estanco Barcelona n 102
Optica Sanabre
Galeries Mald
Llibrera Pompeia
Forn Sant Jordi
Aquabliss
Loading...
x
X